Συχνές ερωτήσεις

Απαντάμε στις πιο συχνές απορίες σου σχετικά με τη χρήση των υπηρεσιών του BINDER.

Δεν βρίσκεις απάντηση σ’ αυτό που ψάχνεις; Στείλε μας το μήνυμά σου εδώ.

Είμαι 16 ετών. Μπορώ να στείλω ή να απαντήσω σε αγγελία στο BINDER;

Όχι. Για να χρησιμοποιήσεις το BINDER πρέπει να είσαι τουλάχιστον 18 ετών.

Πως επικοινωνούν οι άλλοι μαζί μου μέσα από την αγγελία μου;

Για να στείλεις την αγγελία σου στο BINDER, θα πρέπει να δηλώσεις και μια έγκυρη διεύθυνση e-mail. Οι επισκέπτες που θα απαντήσουν στην αγγελία σου, μπορούν να στείλουν μήνυμα σε σένα μέσα από το BINDER, χωρίς να δουν το e-mail σου. Το μήνυμα αυτό θα σταλεί στη διεύθυνση που έχεις δηλώσει. Το BINDER σέβεται την ιδιωτικότητά σου και δεν διατηρεί καμία πρόσβαση, ούτε και αποθηκεύει τα μυνήματα που στέλνονται σε σένα.

Πως επικοινωνώ με μία αγγελία;

Στα δεξιά της σελίδας υπάρχει η επιλογή "Στείλε email" για να στείλεις το μήνυμά σου. Αυτο θα σταλεί απευθείας στην διεύθυνση που έχει δηλώσει το άτομο που έστειλε την αγγελία. Το BINDER σέβεται την ιδιωτικότητά σου και δεν διατηρεί καμία πρόσβαση, ούτε και αποθηκεύει τα μηνύματα ή/και την e-mail διευθυνσή σου.

Γιατί χρειάζεται να δηλώσω το e-mail μου για να στείλω μιά αγγελία;

Για να στείλεις την αγγελία σου στο BINDER, θα πρέπει να δηλώσεις μία έγκυρη διεύθυνση e-mail. Το BINDER θα σου ζητήσει με μήνυμα e-mail να επιβεβαιώσεις την εγγραφή σου και ακολούθως θα σου στείλει έναν κωδικό ώστε να μπορείς να χρησιμοποιείς το BINDER και να έχεις πρόσβαση στις αγγελίες που έχεις στείλει. Κάνοντας login στο Account σου μπορείς να επεξεργαστείς μία αγγελία που έχεις ήδη στείλει ή να τη διαγράψεις.

Έστειλα την αγγελία μου. Και τώρα τι;

Το BINDER θα σου ζητήσει με μήνυμα e-mail να επιβεβαιώσεις την εγγραφή σου και ακολούθως θα σου στείλει έναν κωδικό ώστε να μπορείς να χρησιμοποιείς το BINDER και να έχεις πρόσβαση στις αγγελίες που έχεις στείλει. Η αγγελία σου δε θα δημοσιευτεί αμέσως. Οι αγγελίες δημοσιεύονται σε λίγες ημέρες από την αποστολή τους, εφόσον εγκριθούν για την καταλληλότητά τους. Όταν η αγγελία σου δημοσιευτεί, το BINDER θα σου στείλει ενημέρωση στην e-mail διεύθυνση που έχεις δηλώσει.

Η αγγελία μου δεν έχει δημοσιευτεί. Γιατί;

Οι αγγελίες δημοσιεύονται σε λίγες ημέρες από την αποστολή τους, εφόσον εγκριθούν για την καταλληλότητά τους. Όταν η αγγελία δημοσιεύεται, το BINDER στέλνει ενημέρωση στην e-mail διεύθυνση που έχει δηλωθεί κατά την αποστολή της αγγελίας.

Υπάρχει όριο αποστολής αγγελιών στο BINDER;

Ναι. Σου επιτρέπουμε να στείλεις τρείς (3) αγγελίες κάθε μήνα. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε καλύτερη ποιότητα περιεχομένου για σένα και όλους τους επισκέπτες μας.

Μπορώ να υποβάλω αναφορά για ακατάλληλο περιεχόμενο;

Ναι. Χρησιμοποίησε την επιλογή "Αναφορά" στη σελίδα της αγγελίας. Η αναφορά του περιεχομένου είναι ανώνυμη, επομένως ο  αγγελιοδότης δεν μπορεί να γνωρίζει ποιο άτομο έκανε την αναφορά.

Όταν κάτι επισημαίνεται, δεν καταργείται αυτόματα. Το επισημασμένο περιεχόμενο ελέγχεται από τους διαχειριστές και εφόσον αυτό παραβαίνει τους Όρους Χρήσης, η αγγελία καταργείται από το BINDER.

Γιατί απενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός μου στο BINDER;

Εάν αντιληφθούμε ότι ενδέχεται να μην πληρείς τα όρια ηλικίας ή/και να χρησιμοποιείς το BINDER αντίθετα με όσα ορίζουν οι Όροι Χρήσης του, θα προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες για τη διαγραφή σου. Για περισσότερες λεπτομέρειες, διάβασε τους Όρους Χρήσης.