Καλωσόρισες στο BINDER! To site γνωριμιών για την gay, lesbian και lgbt κοινότητα, σου δίνει συμβουλές για να γράψεις την αγγελία γνωριμίας που σου ταιριάζει. Ακολούθησε τις συμβουλές μας και καλό lgbtq+ online dating!

1. Σκέψου καλά την περιγραφή της αγγελίας σου

Η περιγραφή μπορεί να είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, ωστόσο μπορεί να είναι εξίσου συναρπαστική.

Η πρώτη σου αγγελια μπορεί να γίνει αφορμή για να κάνεις έναν “διάλογο” με τον εαυτό σου. Να σκεφτείς τα κομμάτια του εαυτού σου που αγαπάς, τι θέλεις, τι ονειρεύεσαι, τι αντέχεις και τι όχι και ποιά άτομα θέλεις να έχεις δίπλα σου.

Η περιγραφή σου πρέπει να περιλαμβάνει κάποιες απαραίτητες πληροφορίες, όπως το όνομα και την ηλικία σου. Πιο σημαντικό ακόμη, ιδιαίτερα στις αγγελίες για dating, είναι να περιγράψεις τι αναζητάς.

Δείξε τον απαραίτητο σεβασμό όταν περιγράφεις το άτομο που θέλεις να γνωρίσεις. Σκέψου το ξανά αν έχεις σκοπό να χρησιμοποιήσεις “στερεότυπα” και κακεντρεχή σχόλια για τα άτομα στα οποία δεν έχεις προτίμηση. Συγκεντρώσου σε αυτό που ψάχνεις και εξήγησέ το με θετικό τρόπο.

Μη φοβάσαι να μιλήσεις για τις ατέλειές σου, αν θες να περιγράψεις τον εαυτό σου. Θα πετύχεις πολλά αν επιλέξεις να είσαι ο εαυτός σου. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα γράφεις αγγελίες ξανά και ξανά χωρίς να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις.

2. Δώσε προσοχή στον τίτλο της αγγελίας

Ο τίτλος της αγγελίας σου δεν πρέπει να είναι πρόχειρος. Καλό είναι να περιλαμβάνει απαραίτητα στοιχεία, όπως τον σκοπό της αγγελίας και την ηλικία σου. Ένα παράδειγμα σωστού τίτλου θα μπορούσε να είναι π.χ. “Gay κοπέλα, 28 αναζητά γνωριμία στο Ηράκλειο”.

3. Επέλεξε προσεκτικά την κατηγορία της αγγελίας

Επέλεξε την κατηγορία της αγγελίας σου προσεκτικά. Στο BINDER έχουμε συμπεριλάβει τις εξής κατηγορίες που ταιριάζουν στις αναζητήσεις μικρότερων και μεγαλύτερων σε ηλικία επισκεπτών:

  • Casual Dating: Για Lgbtq+ dating και νέες γνωριμίες.
  • Συντροφικότητα: Για Lgbtq+ γονείς και όσα Lgbtq+ άτομα επιθυμούν τη συντροφικότητα ή/και τη δημιουργία οικογένειας.
  • Friendship (φιλία): Για φιλίες μεταξύ Lgbtq+ ατόμων.
  • In the Closet (αλληλοκάλυψη): Αγγελίες αλληλοκάλυψης για closeted άτομα.

Μερικά last minute tips:

  • Μην υποκρίνεσαι ότι είσαι κάτι άλλο. Μην εξαπατάς τον εαυτό σου και τους άλλους προσπαθώντας να γίνεις κάτι που δεν είσαι ή να κάνεις κάτι που δε θέλεις.
  • Μην αποκλίνεις από την προσωπικότητά σου για να “ταιριάξεις” με άλλα άτομα.
  • Μην γράφεις μεγάλα κείμενα. Η περιγραφή σου πρέπει να είναι συνοπτική και περιεκτική.
  • Βάλε λίγο χιούμορ στο κείμενό σου. Θα έχεις αποτελέσματα!

Ακολούθησε τις συμβουλές μας και πάτησε εδώ για να στείλεις την αγγελία σου!